close

Zásady ochrany soukromí

Ochrana vašeho soukromí a vašich údajů je pro nás důležitá. Níže naleznete informace o tom, jaké údaje při vaší návštěvě na našich stránkách v doméně dantem.cz (dále jen stránky) shromažďujeme, k čemu je používáme a jak je chráníme.

Identifikační a kontaktní údaje správce údajů

  • Název společnosti: DANTEM s.r.o.
  • Sídlo: Praha 6 - Střešovice, Patočkova 712/3, PSČ 160 00
  • IČO: 264 21 232
  • Zápis v obchodním rejstříku: spisová značka: C 80910 vedená u Městského soudu v Praze
  • Kontaktní osoba: Ing. Tomáš Kýn
  • Telefon: (+420) 277 000 022

Kontaktovat nás můžete i prostřednictvím formuláře umístěného pod tímto textem.

Jaké údaje zpracováváme?

  • Vaše údaje, které nám poskytnete vyplněním formuláře na stránkách, zejména identifikační a kontaktní údaje,
  • vaše údaje, které nám poskytnete zadáním objednávky v e-shopu, zejména identifikační a kontaktní údaje,
  • cookies (viz. níže),
  • údaje o uživatelích internetových stránek, zejména IP adresa, datum a čas přístupu.

Veškeré osobní údaje zpracováváme v souladu s Nařízením (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (tzv. GDPR), a zákonem č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

K jakým účelům údaje zpracováváme?

  • Jednání o uzavření smlouvy a související úkony a komunikace,
  • plnění povinností ze smluv se zákazníky,
  • plnění našich zákonných povinností, zejména vedení účetnictví a daňové agendy,
  • oprávněný zájem naší společnosti, zejména vedení databáze zákazníků a potenciálních zákazníků a efektivní propagace společnosti, a ochrana našich práv.

Jak dlouho údaje uchováváme?

Údaje uchováváme po dobu nezbytně nutnou k výše uvedeným účelům. Osobní údaje uchováváme konkrétně:

  • Ůdaje poskytnuté prostřednictvím formuláře na stránkách: 10 let od poskytnutí,
  • údaje poskytnuté v e-shopu: po dobu trvání smluvního vztahu a 10 let od jeho ukončení.

Komu údaje předáváme?

Údaje předáváme svým dceřiným společnostem, tj. společnostem skupiny DANTEM.

Zpracováním údajů k výše uvedeným účelům můžeme dále pověřit třetí osoby (zpracovatele), a to zejména své odborné poradce a dodavatele, včetně společnosti FlexiSystem s.r.o., se sídlem: Mstětice 34, 250 91 Zeleneč, IČO: 264 59 191, spisová značka: C 83644 vedená u Městského soudu v Praze, která provozuje náš server.

Cookies

Jako cookies, resp. cookie, se v protokolu HTTP označuje textový soubor - malé množství dat, která servery pošlou prohlížeči. Ten je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě stránek pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru.

Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládá se do nich typicky obsah "nákupního košíku" v e-shopu, uživatelské předvolby a další. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o vašem chování zpět na příslušný server. Cookies obsahují informaci o tom, jak dlouho je má prohlížeč uchovávat (od jednorázových až po několikaleté).

Cookies nejsou přímo vázány na vaše jméno ani e-mailovou adresu, můžou ale obsahovat vaše přihlašovací údaje do e-shopu. Jsou společné pro jednu instalaci prohlížeče. Cookies nejsou nijak zabezpečeny, a to včetně shromážděných údajů.

Cookies používáme k zajištění funkčnosti našich internetových stránek.

Dále používáme cookies třetích stran (tzv. "third party cookies"), konkrétně službu Google Analytics pro analýzu návštěvnosti. Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat. O podmínkách užití Google Analytics se můžete dočíst zde: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Soubory cookies můžete odmítnout nebo v případě potřeby vymazat. Pokyny, jak to udělat, najdete v sekci „Nápověda“ Vašeho webového prohlížeče.

Jaká máte práva?

Ve vztahu k vašim osobním údajům máte zejména tato práva:

  • Právo požadovat přístup ke svým osobním údajům,
  • právo požadovat opravu nebo výmaz svých osobních údajů,
  • právo požadovat omezení zpracování svých osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů,
  • právo na podrobnější informace na základě žádosti.

Kontaktní formulář

Chcete-li nám poslat vzkaz, dotaz nebo námět, vyplňte laskavě formulář níže.
Nabídka stálých brigád - inventury
Zvolte město, kde chcete pracovat:
Praha Brno Ostrava Plzeň Hradec Králové Ústí nad Labem Pardubice Olomouc Další města
INVENTARIZAČNÍ SLUŽBY VE VĚTŠINĚ ZEMÍ EVROPY
1
Jméno a příjmení:
*

2
Firma nebo instituce:

3
Telefon:

4
E-mail: *

5
Text vzkazu:

Opište prosím: icon
*

Odeslat

DANTEM. Komplexní inventarizační služby a poradenství.


Abychom náš web mohli neustále zlepšovat, používáme k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním našeho webu s tím vyjadřujete svůj souhlas. OK Další informace